Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Spletna trgovina Sportimist in vsi podatki, fotografije, dizajni so za┼í─Źiteni z avtorskimi pravicami in jih je prepovedano kopirati ali posredovati brez privolitve.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Sportimist.si so v lasti podjetja Sportimus, d.o.o. Sestavljeni so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) + zakon o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP).

Spletna stran in trgovina sta last podjetja Sportimist d.o.o. , poslovni prostori ┼áale┼íka 2a, 3320 Velenje, dav─Źna ┼ítevilka: 81830998, mati─Źna ┼ítevilka: 8827770000.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vedno zagotovil naslednje informacije:

 • Podatke podjetja (ime, sede┼ż in ┼ítevilko registra)
 • Kontaktne podatke podjetja (email)
 • Bistvene zna─Źilnosti blaga oz. storitev
 • Dostavo produkta v razumljivem roku
 • Cene so jasno in nedvoumno dolo─Źene
 • Na─Źin pla─Źila in uveljavljanje storitve
 • Rok, v katerem je mo┼żno odstopiti od storitve in pogoje za odstop
 • Pojasnilo postopka ob prito┼żbi

Na─Źini pla─Źila

 • Na ra─Źun podjetja (UPN nalog)
 • Paypal
 • Pla─Źilna oziroma kreditna kartica

 

Pla─Źilo po povzetju zaradi vnaprej┼ínje individualizirane izdelave ni mogo─Źe.

Cene in pla─Źilni pogoji

Ko naro─Źite izdelek, bo zara─Źunan takrat veljaven znesek, ki pa se lahko tudi spreminja (ob ─Źasu akcij). Lahko se odlo─Źimo tudi za trenutno spremembo cen produktov.

S tem, ko izvedete pla─Źilo na strani www.sportimist.si, potrjujete, da ste legalno primerni za uporabo pla─Źilnih metod, da ste lastnik pla─Źilne metode ali imate dovoljenje lastnika.

Po nakupu boste prejeli e-sporo─Źilo s potrditvijo in podrobnostih naro─Źila kot tudi ra─Źunom.

Znesek mora biti poravnan v celoti preden lahko odpremimo va┼íe naro─Źilo.

Vse cene vsebujejo DDV, razen ─Źe je izrecno napisano druga─Źe.

Po┼íiljanje, vra─Źila

Ko potrdite naro─Źilo, imate 6 ur ─Źasa, da spremenite parametre naro─Źila. Po tem ─Źasu nismo zavezani za spreminjanje naro─Źil.

─îe je izdelek prispel po┼íkodovan, se je izgubil ali se je pripetila tipkarska napaka s strani Sportimista, bo Sportimist kril stro┼íke novega produkta. Za pri─Źetek reklamacije nas kontaktirajte na zmaga@sportimist.si. Vra─Źila bodo obravnavana v roku (5) delovnih dni.

Zaradi individualne narave naro─Źil in popolne personalizacije, se naro─Źila ne da preklicati ali zanj prejeti vra─Źila denarja.

Opis produktov

─îeprav je ve─Źina produktov standardnih, so vsi produkti, ki so na prodaj, podrobno opisani na pripadajo─Źih straneh na strani sportimist.si Vselej sku┼íamo predstaviti vsak dizajn natan─Źno, kot lahko.

Sledimo politiki nenehnega razvoja produktov, da vam lahko zagotovimo ─Źim bolj┼ío kombinacijo dizajna in u─Źinkovitosti in si tako pridr┼żujemo pravico k spremembi specifikacije produktov, cene in embala┼że brez vnaprej┼ínjega obvestila.

Vedno se trudimo po najbolj┼íih mo─Źeh, da vam zagotovimo ─Źim bolj┼íe grafi─Źne in tekstualne┬áopise izdelkov, izdelek, ki ga personalizirate pa ne odra┼ża 100% kon─Źnega produkta. Ekipa Sportimist namre─Ź izbolj┼ía grafi─Źne elemente ter prilagodi in obre┼że nalo┼żene fotografije.

Splošno

Odgovornost

Nismo povezani z nobeno agencijo, fran┼íizo, blagovno znamko ali ligo kot je FIFA, NBA, Prva nogometna liga, Rokometno zvezo Slovenije, Ko┼íarkarsko zvezo Slovenije. Prepovedana uporaba v komercialne namene. Samo za osebno rabo, razen ─Źe ni v internem dogovoru dolo─Źeno druga─Źe. Vse blagovne znamke, logotipi, imena ostajajo last prvotnih lastnikov in so uporabljene le za ilustrativne namene.

Kupec poskrbi, da ima dovoljenje za uporabo fotografij, ki jih nalo┼żi.

Stran www.sportimist.si in vse objavljene vsebine na tej strani so last podjetja Sportimus d.o.o. Vsebin se brez dovoljenja podjetja ne sme razmno┼żevati, kopirati ali distribuirati na katerikoli drug na─Źin.

Sklenitev pogodbe

Kupoprodajna pogodba med naro─Źnikom in Sportimistom je sklenjena, ko naro─Źnik prejme potrditveno e-sporo─Źilo. Cene so od tega trenutka fiksne in niso predmet spremembe.

Dostava

Ker gre za individualizirana in personalizirana naro─Źila, bodo vsa naro─Źila bodo oddana v roku 2-4dni od trenutka pla─Źila. Dostavni ─Źas je standarden glede na dostavno slu┼żbo in traja 1-3 dni.

Sklenitev pogodbe

Kupoprodajna pogodba med naro─Źnikom in Sportimistom je sklenjena, ko naro─Źnik prejme potrditveno e-sporo─Źilo. Cene so od tega trenutka fiksne in niso predmet spremembe.

Prito┼żbe

Ponudnik spo┼ítuje veljavno zakonodajo o varstvu potro┼ínikov. Ponudnik je dol┼żan vzpostaviti u─Źinkovit sistem obravnavanja prito┼żb. Kupec se lahko v primeru te┼żav na ponudnika lahko obrne prek elektronske po┼íte ali telefona.

Postopek za oddajo prito┼żb je mo┼żen preko elektronske po┼íte┬á ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se zavezuje, da se bo v roku osmih delovnih dni odzval na prito┼żbo s predlogom poteka nadaljne obravnave postopka.

Ponudnik si prizadeva, da bo po svojih najbolj┼íih mo─Źeh potrudil, da se morebitni spori re┼íijo sporazumno.

Varovanje podatkov

Ponudnik zagotavlja, da kot upravljavec va┼íih osebnih podatkov nikoli in na noben na─Źin ne bo zlorabil va┼íih osebnih podatkov, razkritih prek spletne strani.

Prav tako bo podatke o uporabnikih, ki jih zbira na podlagi zakona obdeloval v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, in drugimi predpisi o obdelovanju osebnih podatkov za vse vrste obdelav in hranjenje podatkov.

Prodajalec zagotavlja varstvo osebnih podatkov skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in ostalo veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Zadnja sprememba: 20.10.2020